Ciolacu: banii ţării sunt azi pe mâna Clanului Cămătarilor liberali

0

 Marcel Ciolacu susține că noua rectificare bugetară a Guvernului Orban ”probează că banii ţării sunt azi pe mâna Clanului Cămătarilor liberali”, iar banii ajung doar pentru 9 luni.

 

”Noua rectificare bugetară a guvernului Orban probează că banii ţării sunt azi pe mâna Clanului Cămătarilor liberali! Se confirmă ceea ce am spus în decembrie anul trecut, când PNL şi-a angajat răspunderea pe Bugetul pentru 2020: ondurile ajung doar pentru 9 luni! Spitalele au rămas fără bani, şcolile au rămas fără bani, autorităţile locale au rămas fără bani”, a transmis, joi, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, ”rectificarea presupune tăieri masive de la investiţii şi fonduri europene”.

”Peste 4 miliarde de lei! Ca prin minune, se găseşte însă un miliard de euro pentru primăriile PNL şi pentru puşculiţa electorală a lui Orban – Fondul de Rezervă al Guvernului! Deficitul bugetar va ajunge la 100 miliarde lei la finele anului, un dezastruos record istoric. Asta, deşi Romania a avut cel mai mic pachet de stimulare a economiei din UE, de numai 2,5% din PIB”, a mai scris Ciolacu.

Acesta susţine că România s-a împrumutat accelerat, cu peste 25 de miliarde EURO, ”dar nu sunt bani pentru firmele româneşti, nici pentru pensionari şi copii, nici pentru agricultură”.

10.108 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele