Ciolacu: „Decizia nu a fost schimbată – Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei”

1
- Reclama -

Liderul social-democraţilor a declarat că există o hotărâre, una care nu a fost schimbată, și potrivit căreia Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Bucureștiului.

 

 

Într-un interviul la Digi 24, premierul a adăugat că după alegerile europarlamentare, vor fi stabiliţi candidaţii partidului pentru cele locale:

Există o decizie în acest moment şi ea nu a fost schimbată, doamna Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei. Nu am luat altă decizie. Ştim cu toţii, şi vă spun fără nicio reţinere, ministrul Gabriela Firea n-are nicio vină în cazul «azilelor groazei». Ştim cu toţii acest adevăr. Dacă va rămâne doamna Gabriela Firea sau nu, este cu totul altă discuţie, care ţine în primul şi în primul rând de doamna Gabriela Firea şi de decizia domniei sale”, a declarat Marcel Ciolacu.

- Reclama -

Prim-ministrul a mai precizat că PSD va decide candidaţii la locale după alegerile europarlamentare, care vin primele în anul electoral următor:

Ca preşedinte de partid, prioritatea mea sunt primele alegeri. Primele alegeri sunt alegerile europarlamentare. După europarlamentare, o să hotărâm împreună cu colegii mei candidaţii de la alegerile locale. Nu se va hotărî niciun candidat de preşedinte de consiliu judeţean, de primar general, de primar de reşedinţă de judeţ, fiindcă ăsta este atributul Consiliului Politic Naţional, decât după alegerile europarlamentare, cum e şi normal”, a completat Marcel Ciolacu.

Citește și: Firea a reintrat în campaniei electorală

firea primar

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele