Ciolacu își cere scuze pentru petrecerea de la restaurant

0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a cerut scuze pentru faptul că nu a respectat prevederile privind distanţarea şi măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, când a fost la restaurant. 

 

”A fost o greşeală, recunosc. Când a venit să mâncăm ne-am despărţit şi am stat la mese separate, până la urmă, a greşi e omeneşte, a persevera e prosteşte. Fiecare dintre noi avem astfel de momente, chiar pentru scurtă durată”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a precizat că nu a fost o petrecere sau o sărbătorire, ci a vrut să mănânce cu familia. El a catalogat momentul venirii poliţiştilor drept ”un pic exagerat”. ”Totuşi, nu sunt infractor, nu sunt interlop. Puteau să existe şi alte metode de a comunica. Mi s-a părut un pic exagerat. Nu am văzut IGPR-ul să facă conferinţă de presă după ce premierul a băut şi fumat în birou. Dubla măsură mi s-a părut un pic exagerată. (…) A fost Poliţia la Guvern şi nu ştiu eu? La biroul primului ministru?”, a mai declarat Ciolacu.

Vezi cum te protejezi de coronavirus cu un purificator de aer

El a recunoscut, însă, că a greşit. ”Eu cred că e o greşeală fiindcă am transmis către ceilalţi români un semnal greşit, de aceea îmi şi cer scuze”, a mai afirmat Ciolacu.

Politicienii covido-sceptici stau la grămadă prin birouri și terase, dar fug de alegeri

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele