Ciolacu anunță că nu vor fi taxe noi în 2023

1
- Reclama -

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat marţi în cadrul unei dezbazteri că nu vor fi taxe noi iar asta este o certitudine, el precizând că este în continuare adeptul unei impozitări pe o perioadă determinată pentru veniturile excepţionale. Lideerul PSD a precizat că susţine această coaliţie de guvernare, indiferent de ce dispute ar fi între ei.

 

”Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine”, a spus liderul PSD.

Ciolacu a arătat: ”Sunt în continuare adeptul unei impozitări pe o perioadă determinată pentru veniturile excepţionale, şi mi se pare corect şi de bun simţ” a arătat Ciolacu.

Totuși, scrie negru pe alb că va vrește TVA-ul în HORECA, iar afacerile mici vor intra pe un impozit mai mare!

Marcel Ciolacu a precizat că, din ce a văzut aseară, ”avem un buget bun pentru condiţiile actuale şi asumându-ne că nu va fi introdusă absolut nicio taxă, pentru că r fi o greşeală majoră către oamenii de afaceri şi pentru investiţii”.

- Reclama -

Preşedintele PSD s-a referit şi la relaţiile din coaliţie.

”Indiferent de cât s-ar discuta, eu susţin această coaliţie. Indiferent de ce dispute ar fi între noi, din punctul meu de vedere, în acest moment, pentru o stabilitate politică în contextul foarte complicat, cu războiul la uşă, nu cred că clasa politică, măcar de data aceasta, nu trebuie să înpingă Românie într-o nouă aventură. Avem obligaţia să facem tot ce ţine de noi să încercăm să ne ridicăm cât de cât la aşteptările românilor”, a spus Ciolacu.

Vezi și UDMR nu are ce să mai caute la guvernare, susține un liberal

Președintele PSD dorește în continuare să audă scuze din partea UDMR pentru declarația șefului deputaților minorității maghiare din Parlamentul României, Csoma Botond, după ce acesta a urat românilor ”la multi ani” de 1 decembrie.

Ciolacu susține că acesta s-a exclus din urarea sa de Ziua Națională a României.

Liderul deputaţilor UDMR, Csoma Botond, la şedinţa solemnă a Parlamentului de săptămâna trecută, care a marcat Ziua Națională a României, a declarat:

„De-a lungul istoriei au fost multe cazuri când nu ne-am aflat de aceeaşi parte a baricadei. În ciuda acestui fapt, nu se poate admite o viziune de tip exclusivist reducţionist care reduce raporturile româno-maghiare la un conflict permanent şi care contribuie în acest mod la perpetuarea imaginii de duşman, afectând grav relaţiile interetnice. Liderii politici şi religioşi ai românilor ardeleni ştiau foarte bine că Ardealul nu era numai românesc, ci şi unguresc, săsesc şi evreiesc, şi acest lucru s-a reflectat şi în textul Declaraţiei de la Alba Iulia”.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele