Ciolacu vrea Prim Ministru din afara PSD dacă trece Moțiunea

0

PSD va veni cu o propunere de premier din afara partidului, dacă va trece moţiunea de cenzură, a declarat, luni, preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

 

“Îmi pare rău că preşedintele României s-a antepronunţat şi a spus că o să vină cu aceeaşi propunere (de premier – n.r.) în persoana domnului Orban. Am avut o discuţie foarte aplicată împreună cu colegii mei din ţară şi din Parlament şi totuşi se pare că vom veni cu o propunere de prim ministru din afara partidului. Şi nu este domnul ambasador în Statele Unite”, a precizat Ciolacu, la Parlament.

Întrebat dacă propunerea de premier ar putea fi Sorin Grindeanu, Ciolacu a spus: “Nu am stat cu dânsul de vorbă”.

Citește și Revoltător! Florin Iordache, ministrul Justiției și familia sa sunt abonați la bani (mulți) publici?

“Eu nu o să votez niciodată un Guvern PNL şi nu o să recomand, cât sunt preşedinte interimar la acest partid, să voteze vreodată pe Orban prim ministru. (…) Eu, să-l votez pe Oban? Doamne fereşte!”, a spus Ciolacu, întrebat ce va face PSD în cazul în care propunerea de premier nu va fi acceptată de preşedinte.

Moţiunea de cenzură depusă de PSD, după angajarea răspunderii Guvernului pe proiectul alegerii primarilor în două tururi de scrutin, a fost prezentată, luni, în Parlament. Birourile permanente reunite urmează să stabilească data dezbaterii şi votului asupra moţiunii.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele