Ciolacu: PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei

0

Marcel Ciolacu afirmă că a fost nevoie ca “partenerii” de guvernare să se certe pentru a se vedea extrem de clar că PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei şi solicită USR să voteze pentru comisia de anchetă solicitată de PSD pe acest subiect.

 

”A fost nevoie ca “partenerii” de guvernare să se certe pentru a se vedea extrem de clar că PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei! Românii trebuie să afle tot adevărul, iar USR are obligaţia să voteze LUNI pentru înfiinţarea comisiei de anchetă solicitată de PSD privind falsificarea datelor pandemiei. Dacă nu vor trece de la vorbe şi acuzaţii la fapte concrete, demonstrează că sunt în continuare complici la cel mai mare jaf din istoria României!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

PSD avansat ideea înfiinţăîrii unei comisii de anchetă privind datele pandemiei, încă de când ministrul Vlad Voiculescu a afirmat că există erori de raportare a cazurilor de COVID-19.

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, îi cere premierului Florin Cîţu să clarifice două aspecte în perioada în care va fi ministru interimar la Sănătate şi anume metodologia privind raportarea deceselor cauzate de COVID, dar şi pe cea a Unifarm, cel mai mare jaf al pandemiei, precizând că aceste două aspecte sunt legate de PNL.

Ciolacu vrea să scape de Voiculescu de la Sănătate

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele