Ciolacu, PSD vrea ca ”partenerii” social-democraţilor să voteze moţiunea de cenzură

0
marcel ciolacu psd interimar presedinte
- Reclama -

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că se aşteaptă ca şi partenerii social-democraţilor să voteze moţiunea de cenzură şi că declaraţiile privind anumite blaturi „nu ţin loc de vot”.

 

„Parlamentarii PSD vor vota mâine moţiunea de cenzură! Guvernul Orban trebuie să plece, a produs deja mult prea mult rău. Mă aştept ca şi partenerii noştri să fie serioşi şi parlamentarii lor să voteze pentru demiterea acestui guvern. Declaraţiile privind blaturi sau înţelegeri oculte sunt neserioase şi nu ţin loc de vot”, a scris Ciolacu duminică într-o postare pe facebook.

Casoteca și SHARP fac echipă bună în contextul pandemiei de coronavirus

Victor Ponta, șef la ProRomânia, susţine că rezultatul moţiunii de cenzură ce urmează să fie votată luni a fost negociat deja şi chiar dacă formaţiunea pe care o conduce va vota în favoarea acesteia, premierul Ludovic Orban şi „gaşca” vor rămâne în funcţii.

- Reclama -

„Din păcate, în Ilfov, în mod special, pentru că e judeţul cel mai mic (…), dar cu siguranţă este judeţul cel mai bogat, interesele sunt enorme din punct de vedere financiar şi blaturile sunt foarte mari. Aici nu există PNL sau PSD, hai să fim serioşi, aici există Hubert cu Petrache, aici există Pandele, nu există PNL sau PSD, aici e un blat. Din păcate, ca să vă dau o veste proastă, blatul se duce mai departe, până la Parlament. Vă daţi seama că deja s-a negociat rezultatul moţiunii de mâine şi chiar dacă noi toţi cei de la Pro România o să votăm pentru moţiune, deja cred că s-a şi scris, s-au numărat şi voturile. Nu se întâmplă nimic mâine, rămânem cu Orban şi gaşca foarte bine finanţată de altfel din Ilfov”, a declarat Victor Ponta duminică, la evenimentul de lansare a candidaţilor PRO România Ilfov pentru alegerile locale.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele