Ciolacu se ”agață” de atentatul de la Arad să ceară demisia ministrului Bode

1
- Reclama -

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că lucrul cel mai grav legat de moartea omului de afaceri arădean Ioan Crişan este „precedentul” care s-a creat, el criticându-l, în acest context, pe ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

 

„S-a creat un precedent, în România nu s-au mai întâmplat astfel de lucruri, este clar că acolo vorbim de crimă organizată. (…) Domnul ministru de la Interne, s-au mai întâmplat nişte evenimente în perioada domniei sale, ar fi cazul să înceapă să conducă acel minister şi să-şi facă datoria, dacă poate. Dacă nu poate, să plece acasă. Pe timp de pace cel mai important minister este Ministerul de Interne”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România Tv.

Vezi și Rădulescu Mitralieră se declară ușurat de excluderea din PSD și își face zob foștii colegi

Conform acestuia, „marea problemă este precedentul”, Ciolacu considerând că, „dacă nu se acţionează imediat, vor mai fi astfel de cazuri”.

„Dacă tu nu acţionezi în timp rapid să descurajezi astfel de lucruri… acolo nu neapărat cine a pus bomba… acolo clar e un grup organizat, acolo trebuie să intri cu toate forţele, să vezi: ce se întâmplă acolo? E contrabandă, e evaziune, se vând droguri, se tranzitează carne vie? Nu arunci un om în aer pentru trei lei. Trebuiau descinderi în Arad făcute la sute de persoane”, a adăugat Ciolacu.

- Reclama -

Ciolacu crede că până acum ar fi trebuit implicate „toate forţele statului român” în ancheta crimei de la Arad.

Vezi și Arad: afaceristul Ioan Crişan, omorât în explozia autoturismului pe care îl conducea

Omul de afaceri arădean Ioan Crişan a murit, sâmbătă, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

Procurorul care conduce ancheta în cazul asasinării omului de afaceri arădean Ioan Crişan a dispus efectuarea mai multor expertize şi constatări criminalistice, a anunţat, luni, Parchetul General. Ancheta vizează infracţiunea de omor calificat cu premeditare, încadrarea iniţială fiind cea de omor.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele