Ciolacu: Suntem la limita unui dezastru sanitar!

0

Ciolacu: Suntem la limita unui dezastru sanitar! Marcel Ciolacu a declarat că suntem la limita dezastrului sanitar și a mai tras un atac la președintele Iohannis.

 

„S-a ajuns prea departe! Suntem la limita unui dezastru sanitar! România nu-şi mai permite un preşedinte care, în permanenţă, să divizeze societatea, să împartă românii în buni şi răi, în peneliştii buni şi restul, toţi ceilalţi, răi şi vinovaţi! Iohannis trebuie să renunţe la aura de «Otto cel Mare» şi să cheme urgent toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialişti pe sănătate pe care îi are România”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.

El a adăugat că e necesar un pact pentru sănătate asumat de toate partidele politice, fiindcă după alegerile parlamentare va fi prea târziu pentru mulţi dintre români.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

„Este nevoie rapid de un PACT PENTRU SĂNĂTATE, pe care toate partidele să şi-l asume ferm. Este nevoie să punem rapid capăt haosului care a cuprins sistemul de sănătate. Viaţa oamenilor trebuie salvată, nu ignorată! Pentru că, după alegeri, domnule Iohannis, pentru mulţi dintre români va fi deja prea târziu!”, a conchis Ciolacu.

Coronavirus: s-a depășit pragul celor 5000 de infectări zilnice

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele