Ciolacu vrea să pice Guvernul Orban și să scape de penalii de la PSD Ilfov

0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că va propune în şedinţa Comitetului Executiv al partidului dizolvarea Organizaţiei PSD Ilfov.

 

“Voi propune în Comitetul Executiv dizolvarea acestei organizaţii, chiar dacă suntem în prag de alegeri şi sunt ferm convins că avem capacitatea de a face o echipă rapid acolo, să fim pregătiţi şi la Ilfov de alegeri. (…) Este inadmisibil aşa ceva. Am aflat din presă. Nu am crezut aşa ceva. Am avut o discuţie cu preşedintele de organizaţie acum aproximativ o lună de zile, i-am spus că în echipa dânsului există o persoană asupra căreia sunt foarte multe bănuieli de implicări într-o anumită zonă care nu ne reprezintă şi chiar i-am spus să ia măsurile necesare de a fi schimbat din funcţie, respectiv de secretar executiv”, a spus Ciolacu la TVR 1.

El a afirmat că joi va propune dizolvarea organizaţiei şi numirea unei echipe interimare la Ilfov.

Reacţia vine după ce presa a scris că PSD Ilfov ar fi condus de interlopi.

Ciolacu crede că Guvernul Orban va pica

Ciolacu crede că Guvernul Orban va fi demis prin moţiune de cenzură. Președintele PSD susţine că şi USR va vota un astfel de document.

“Oricum cade la moţiune. (…) Chiar dacă mă înţeleg eu sau nu mă înţeleg cu Victor Ponta, poate Victor Ponta să nu voteze această moţiune, că dacă nu o votează înseamnă că blatul de la Bucureşti există. Cine din forţele politice acum îşi permite să nu voteze moţiunea de cenzură? Eu sunt ferm convins că şi USR o va vota”, a spus Ciolacu la TVR1, arătând că pentru moţiunea de cenzură există 202 voturi din partea PSD.

El a menţionat că a avut discuţii cu Victor Ponta în ceea ce priveşte depunerea moţiunii de cenzură.

Ciolacu a afirmat că dacă moţiunea de cenzură va fi adoptată de Parlament, va fi făcută o propunere de premier.

“Vom merge cu o propunere de prim-ministru după ce vom discuta şi cu celelalte forţe politice care vor vota moţiunea şi cu un proiect economic pentru o perioadă limitată de timp”, a spus el.

Liderul social-democrat a acuzat lipsa de credibilitate a Executivului şi “haosul” în comunicare, adăugând că PSD pregăteşte o “carte neagră” a guvernării Orban.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele