Cioloș crede că USR poate face guvern doar cu UDMR și PNL

0

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a afirmat, miercuri seară, că nu vede altă formulă de guvernare decât cu PNL şi UDMR în configuraţia actuală a Parlamentului, iar formaţiunea este dispusă să revină la masa negocierilor.

 

Întrebat dacă este dispus să preia postul de premier, Cioloş a confirmat, dar a dat şi numele altor colegi care au suficientă experienţă. Cioloş susţine însă că nu numele premierului este adevărata problemă în acest moment, ci înţelegerea politică.

”Suntem dispuşi să participăm la o discuţie pentru a reforma această coaliţie, alături de PNL şi UDMR”, a afirmat, miercuri seară, la TVR 1, dacian Cioloş, precizând însă că se doreşte un premier care să conducă în numele coaliţiei, nu în numele partidului care-l propune.

Întrebat dacă USR este dispus să dea un premier, Cioloş a afirmat: ”Dacă PNL ne spune că noi nu avem un prim-ministru pe care să-l punem pe masă, da, noi suntem dispuşi să facem propuneri”.

Cioloş a precizat că poate fi vorba despre el, aşa cum a avansat Dan Barna, dar poate fi vorba şi despre Dan Barna, Cristian Ghinea sau Cătălin Drulă.

”Oricare dintre noi poate să asume această responsabilitate”, a mai declarat preşedintele USR.

Creștere spectaculoasă a pieței de factoring la jumătatea lui 2021

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele