Cioloș l-ar vrea pe Berbeceanu, în continuare, prefect al Capitalei

1

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a afirmat că a văzut cum Traian Berbeceanu ”şi-a luat la revedere de la funcţia de prefect”, după negocierile politice din coaliţie. ”Eu ştiu că e un om care nu fuge la greu, aşa că nu înţeleg unde se grăbeşte să plece”, a afirmat Cioloş, adâugând că formaţiunea pe care o conduce nu urmăreşte doar criterii de partid, în funcţii fiind nevoie de oameni competenţi, dar şi de continuitate.

”Am văzut că domnul Traian Berbeceanu şi-a luat la revedere de la funcţia de prefect, după negocierile politice în care s-a stabilit unde numeşte prefecţi fiecare partid din Coaliţia de guvernare. Eu ştiu că e un om care nu fuge la greu, aşa că nu înţeleg unde se grăbeşte să plece”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Dacian Cioloş.

Acesta afirmă că este nevoie de oameni competenţi în funcţii publice, iar PLUS nu urmăreşte doar criterii de partid.

”Lăsând gluma la o parte, situaţia în care ne aflăm presupune ca în funcţii publice cu o responsabilitate mare să fie oameni competenţi, care au demonstrat că ştiu ce au de făcut şi e nevoie de multe ori şi de continuitate. Chiar dacă numirea în funcţia de prefect la Bucureşti revine PLUS, asta nu înseamnă că avem în vedere doar criterii de partid, ci în primul rând urmărim competenţa şi asumarea unor obiective, respectul pentru muncă şi empatia”, a mai scris Cioloş.

Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a afirmat, marţi, cu privire la posibilitatea ca USR-PLUS să decidă cu privire la un nou prefect al Bucureştiului, că îi urează succes acestuia, oricine ar urma să fie numit.

Vaccinul rusesc Sputnik V are o eficienţă de 91,6% împotriva COVID-19

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele