Cioloș: “Aveţi în faţă o nouă forţă politică a României”

0

Pentru USR PLUS este un moment istoric, a declarat Dacian Cioloş, după anunţarea exit-poll-urilor din această seară.

 

“Aveţi în faţă o nouă forţă politică a României, aşa cum am promis, aşa cum împreună cu dumneavoastră, de patru ani de zile, construim acest proiect politic. Astăzi nu pot decât să mulţumesc celor 20.000 de candidaţi USR PLUS care au candidat la primării şi consiliile locale peste tot în ţară”, a spus Cioloş.

Cioloș s-a adresat și echipelor din secţiile de votare

Niciun dubiu: Nicuşor Dan a obţinut peste 47% din voturile bucureştenilor

“Rămâneţi pe baricade până în ultimul moment. Voturile încă se numără. Au fost tentative de furt de voturi astăzi, vă rog să fiţi foarte atenţi, pentru că rezultatele se cântăresc până în ultimul moment. Dar un lucru e cert – asistăm pentru Alianţa USR PLUS la un moment istoric”, a punctat el.

Cioloş a mai spus: “De astăzi vă putem prezenta câţiva noi lideri politici, viitori lideri politici ai României – este Nicuşor Dan, este Clotilde (Armand – n.r.), Radu (Mihaiu -n.r.), Simona (Spătaru – n.r.). Mai sunt ceilalţi colegi din ţară. Vreau o menţiune specială pentru Vlad Voiculescu, care ştiut să facă pasul în lateral şi să intre în echipă cu Nicuşor Dan. E elementul-cheie. E diferenţa de comportament a alianţei USR PLUS faţă de ce s-a întâmplat în 2016, pentru că altfel Nicuşor Dan putea fi primarul nostru în ultimii patru ani”, a spus co-preşedintele alianţei USR-Plus.

Cioloș vrea guvernare locală transparentă

Cioloş a menţionat şi alegerile parlamentare programate la finalul anului. “De astăzi cred că e clar pentru toată lumea – adevărata forţă de opoziţie a pesedismului este alianţa USR PLUS. Vom avea primari care au fost aleşi pe bune, care n-au fost transferaţi, ca să-şi menţină poziţiile, de la alte partide”, a mai spus el.

Co-preşedintele alianţei USR-Plus a vorbit, din perspectiva alianţei, de o guvernare locală transparentă şi de “capacitatea de a schimba România” a USR PLUS.

Vezi care purificator și se potrivește pe Casoteca.ro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele