Circ și pâine, marca PSD

0

Ieri seară a avut loc mult așteptatul miting PSD. Deși liderii partidului preconizau că se vor prezenta sute de mii de oameni, numărul acestora abia a depășit ușor 100.000.

Au venit cu mic cu mare, din toata țara, cetățeni înghesuiți în autocare, unii din convingeri proprii, alții sub diferite tipuri de presiuni și șantaj, în Piața Victoriei din București.

Aici au putut să asiste la un spectacol dat live de liderii partidului iubit. Oamenilor prezenți la proteste li s-a vorbit despre statul paralel, despre cum este nevoie ca împreună să reziste atacurilor venite din zone care de care mai oculte.

Pe scenă au urcat persoanlități precum: Liviu Pleșoianu, Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu, Olguța Vasilescu, Viorica Dăncilă, cireașa de pe tort fiind păstrată pentru punctul culminant al mitingului, intrarea pe scenă a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Șeful PSD nu a pierdut timpul degeaba, a luat la rând toți dușmanii paraleli sau mai puțin paraleli posibili.

La cererea repetitivă a liderului PSD,  mulțimea l-a huiduit pe șeful statului Klaus Iohannis de mai multe ori. Nu a fost uitat de nici un politician prezent pe scenă statul paralel și felul în care aceștia îi abuzează, băgând hoții la răcoare. Au avut mesaje directe către toți acești dușmani ai neamului, au cerut urări din public drept spijin împotriva acestor abuzuri și le-au primit.

Către sfârșit, când urma deznodământul iar membrii PSD s-au adunat pe scenă să lumineze Piața Victoriei și să intoneze imnul național, alături de susținatorii lor, aceștia au avut cumplita neplăcere să constate că deja lumea începuse să plece în valuri de la miting, iar pe măsură ce versurile imnului avansau, așa și suținătorii lor o luau la sănătoasa spre autocare.

La sfârșitul acestui spectacol, pe măsură ce ultimii susținătorii prezenți la miting plecau, munți întregi de gunoaie puteau fi văzuți plutind în urma lor.

Acesta este rezumatul unei seri magice de vară, pregătite de partidul iubit.

Citește și Mitingcujapca: La primăria din Videle:Suntem amenințați si obligați să participăm la miting

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele