Cîțu condamnă oprirea metroului de către o mână de sindicaliști

1

Premierul Florin Cîțu a transmis referindu-se la greva de la metrou, că „nimeni nu este mai presus de lege”, iar bucureștenii nu trebuie să sufere din cauza că „un fost deputat pesedist își pierde sinecuri” și că a cerut miniștrilor de la Transporturi și Interne „să ia măsuri”.

„Un fost deputat PSD, care vede că îi dispar sinecurile, face un protest ilegal.

Despre asta este acțiunea ilegală care a blocat metroul în această dimineață.

Din punctul meu de vedere, nimeni nu este mai presus de lege, asta i-am transmis domnului ministru și trebuie să ia măsuri.

Bucureștenii nu trebuie să sufere pentru că un fost deputat pesedist își pierde sinecuri. Am transmis același mesaj domnului ministru Bode”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Drulă nu mai lasă sindicatul lui Rădoi la ședințele Consiliului de Administraţie al Metrorex

Metroul nu circulă, vineri dimineață. Circulația este blocată pe toate cele 5 magistrale, după ce reprezentanți ai sindicatului de la metrou au organizat un protest spontan în stația Piața Unirii, potrivit companiei Metrorex.

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a condamnat vineri acțiunea sindicaliștilor Metrorex de a bloca circulația metroului, spunând că este „o acțiune ilegală”, din partea unei firme care „vrea neapărat să căpușeze Metrorex în liniște”.

Protest la metrou, probleme cu circulația trenurilor

„Faptul că sindicatul USLM blochează metroul bucureștean este o palmă dată întregii Românii”, a scris Drulă, pe Facebook.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele