Cîţu: Nu luăm în calcul o carantinare

0

Florin Cîţu a afirmat că nu va exista un lock down general, întrebat dacă ia în calcul o măsură a carantinării de două săptămâni. Şeful Executivului a adăugat că mergem spre direcţia unei relaxări, însă condiţia principală este cea ca lumea să se vaccineze.

 

„Am avut o discuţie cu doamna secretar de stat şi ea dădea un exemplu teoretic. Anul trecut toate discuţiile despre carantinare se învârteau în jurul a 2 săptămâni. Era o discuţie teoretică, nu una ipotetică, nu o propunere în acest sens. Nu luăm în calcul o carantinare. M-am opus din primul moment, am spus că nu va exista un lock down general, o carantinare. Merge în direcţia unei relaxări, dar cu o singură condiţie, aceea de a ne vaccina cu toţii”, a declarat Florin Cîţu.

Florin Cîţu a anunţat că a prezentat miercuri în şedinţa de Guvern decizia premierului privind înfiinţarea Comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate a României de la 1 iunie care va fi publicată tot astăzi în Monitorul Oficial.

„Am prezentat decizia de premier care va fi pulicată azi în Monitorul Oficial prin care se constituie comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate a României de la 1 iunie. Vreau să pornit deja această discuţie, asta le-am spus colegilor în Guvern, că avem cele mai bune măsuri. Acest Comitet va începe imediat după ce va fi aprobat”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Executivului.

Vlad Voiculescu exclude, pentru moment, carantinarea Capitalei, dar anunță noi restricții

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele