Cîţu: PSD este un pericol pentru economie

0

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, afirmă că nu a exagerat cu nimic în momentul în care a afirmat că ”PSD este un pericol pentru sănătatea economică a României”, referindu-se la amendamentele adoptate de comisiile reunite de buget.

 

”PSD a votat să crească deficitul bugetar la 15% în 2020 şi în acelaşi timp să reducă gradul aprobat de indatoare cu 4 puncte procentuale”, a afirmat Cîţu, precizând că pentru aceste mpsuri au votat şi doi foşti miniştri ai Finanţelor Publice. ”Vă este clar acum de ce Romania este la coada Europei?”, a mai declarat ministrul.

”V-am spus că PSD este un pericol pentru sănătatea economică a României. Nu am exagerat cu nimic. Astăzi a mai venit o dovadă. În comisia buget/finanţe PSD a votat să crească deficitul bugetar la 15% în 2020 şi în acelaşi timp să reducă gradul aprobat de indatoare cu 4 puncte procentuale”, a cris, miercuri seară, pe Facebook, Florin Cîţu. Aceasta susţine că ”situaţia este de-a dreptul penibilă”. ”Dacă vă spun cine a votat vă daţi seama că România nu avut nicio şansă să se dezvolte în ultimii 30 de ani. Aceste amendamente au trecut la propunerea şi cu votul a doi foşti miniştri ai finanţelor publice. Vă daţi seama cine s-a ocupat de banii românilor? Vă este clar acum de ce Romania este la coada Europei? Cu astfel de “experţi” subdezvoltarea era singurul rezultat”, a mai declarat ministrul Finanţelor.

Acesta face din nou referire la documentul prin care ”PSD recunoştea în faţa celor de la FMI (în genunchi?) că şi-a bătut joc de finanţele publice în ultimii ani şi că a minţit atunci când a promis creşteri iraţionale ale punctului de pensie”.

 

Citește și: Tătaru anunță că anul viitor vom avea un vaccin anti-coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele