Cîțu spune că avem mai multe paturi la ATI și că nu intrăm în lockdown

1
florin citu

Florin Cîţu a anunţat că numărul de paturi din spitale la ATI a crescut. Premierul a mai spus că este întrebat de multă lume dacă vom ajunge din nou în lockdown şi a răspuns că ”NU”.

 

„Am participat la şedinţa tehnică de la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a mă asigura că obiectivele pe care le-am trasat in privinţa pandemiei sunt îndeplinite. Numărul paturilor din spitale a crescut.

Vezi și Cîțu vrea cel puțin 1600 de paturi la ATI în România

Fac apel la români să respecte măsurile de protecţie. Numai aşa vom trece cu bine peste această perioadă. Obiectivul meu este ca prin vaccinare să reducem numărul de infectări. In perioada urmatoare numărul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii. Multă lume întreabă dacă vom ajunge din nou in lockdown. Răspunsul meu foarte clar este că NU”, a scris Florin Cîţu sâmbătă pe Facebook.

Şeful DSU Raed Arafat a anunţat că la şedinţa de sâmbătă de la sediul MAI, unde a participat premierul Florin Cîţu, vicepremierul Dan Barna, ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu şi alţi specialişti şi epidemiologi a fost făcută o analiză a situaţiei paturilor la ATI şi nu au fost luate decizii, urmând ca în 2-3 zile să existe concluziile finale. El a adăugat că la ultima analiză, de acum 10-12 zile, erau 1.408 paturi la secţiile de terapie intensivă şi că au fost suplimentate paturile în Bucureşti.

Vezi și Raed Arafat: nu a fost pusă în discuţie carantinarea Bucureştiului

VEZI CEL MAI PERFORMANT PURIFICATOR DE AER ANTI CORONAVIRUS

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele