Clotilde Armand: Am decis să-l acţionez în instanţă pe prim-mincinosul ţării

0
clotilde armand
clotilde armand
- Reclama -

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand anunţă miercuri că a decis să-l acţioneze în instanţă pe ”prim-mincinosul ţării, pe şeful PSD”.

 

” Într-o ţară democratică personaje sinistre precum Ciolacu trebuie să înveţe că, atunci când minţi, plăteşti”, a spus Clotilde Armand. Aceasta îl acuză pe Marcel Ciolacu că a făcut declaraţii precum: ’’Clotilde penală!’’ şi ’’Clotilde a furat voturi!’’ şi menţionează că nu există nicio condamnare în Justiţie la adresa sa şi nici n-a existat până acum.

”Ciolacu: ’’Clotilde penală!’’ Facts: Nu există nicio condamnare în Justiţie la adresa mea şi nici n-a existat până acum. Ciolacu: ’’Clotilde a furat voturi!’’ Facts: Tribunalul Bucureşti a respins toate cele (atenţie!) 125 de contestaţii depuse de fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora şi de angajaţi ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv”, a scris primarul Sectorului 1 pe Facebook.

Clotilde Armand precizează că ”consultanţii PSD au ales punctaj pentru pesedişti după ce autorităţile statului i-au prins la furat: Clotilde e de vină!”

- Reclama -

Producţia de porumb a Braziliei relaxează prețul zaharului

”Sigur că nu este de mirare cum un asemenea partid foloseşte vocea prim-ministrului său pentru propagarea minciunilor în presa cumpărată cu banii din subvenţie.Înţeleg disperarea lui Ciolacu fiindcă în Sectorul 1 am prins PSD cum a prejudiciat comunitate cu 1 miliard lei. Când nu-i mai laşi să fure asta se întâmplă. Pentru suma asta sunt în stare să fie atât de iraţionali. E ca o boală. Pentru că unii cetăţeni au căzut în capcana lor m-am gândit să demontez că retorica lui Marcel Ciolacu şi a colegilor săi este o minciună. Aşa că am decis să-l acţionez în instanţă pe prim-mincinosul ţării, pe şeful PSD. Într-o ţară democratică personaje sinistre precum Ciolacu trebuie să înveţe că atunci când minţi plăteşti.

Premierul Marcel Ciolacu a făcut marţi, referire şi la USR care clama „fără penali”, însă acum fac scut în jurul penalilor din partid, în discursul susţinut la asumarea răspunderii în Parlament.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele