Clotilde Armand nu vrea complex rezidenţial în curtea sediului PSD Sector 1

0
Clotilde Armand, Marcel Ciolacu informateca.ro
Clotilde Armand, Marcel Ciolacu
- Reclama -

Clotilde Armand a solicitat suspendarea autorizaţiei de construire a complexului rezidenţial din curtea sediului PSD Sector 1. Primarul Sector 1 a trimis această solicitare prefectului Capitalei, Toni Greblă, şi Inspectoratului de Stat în Construcţii.

 

Edilul Armand a scris, vineri, pe Facebook, că sediul este la câţiva metri apropriere de Parcul Herăstrău, în zona protejată nr. 60 – Parcelarea Docenţilor.

Potrivit lui Clotilde Armand, „social democraţii” stau în chirie în această locaţie de peste şapte ani, iar în acest timp s-a edificat un complex rezidenţial în curtea lor.

”<Social democrații> stau în chirie aici de peste 7 ani. În tot acest timp a răsărit un complex rezidențial în curtea lor. Autorizația de construire – 146/1807695 din 25 februarie 2020 – a fost emisă de fostul primar al Capitalei… nimeni alta decât dna. Firea – actuala șefă PSD București.

Vezi și PSD vrea deja suspendarea primarului Sectorului 1 Clotilde Armand

- Reclama -

PS: Doamnelor și domnilor socialiști de caviar din PSD, aștept linșajul vostru mediatic plătit din bani publici. Mai puteți?”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele