Clotilde se plânge de consilierii PNL

0
clotilde armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă că mai multe proiecte importante nu au fost votate de consilierii PNL şi PSD în şedinţa Consiliului Local, menţionând preluarea administrării parcurilor Cişmigiu şi Herăstrău pentru a putea fi restaurate.

 

“Nu au votat pentru recuperarea prejudiciului în valoare de 50 de milioane de euro cauzat de Compania Romprest, prejudiciu constatat într-un proces verbal şi asumat chiar dl. premier Florin Cîţu”, arată Armand.

Clotilde Armand a arătat, miercuri, că între proiectele aprobate în şedinţa Consiliului Local se numără deschiderea curţilor şcolilor pentru practicarea activităţilor sportive pentru toţi locuitorii Sectorului 1.

“A fost votat regulamentul prin care Primăria va face curăţenie pe terenurile virane proprietate privată, transformate în depozite ilegale, pe cheltuiala proprietarilor; A fost aprobat regulamentul privind implicarea publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism sau de amenajare a teritoriului Sectorului 1; Construim un spaţiu pentru desfăşurarea unor activităţi cu caracter social/ asistenţă social pentru persoanele cu dizabilităţi; Cerem Consiliului General al Municipiului Bucureşti să administrăm parcarea de sub pasajul Basarab, în vederea derulării de lucrări de mentenanţă şi întreţinere”, a enumerat Armand, într-o postare pe Facebook.

Primarul Sectorului 1 a adăugat că alte proiecte importante n-au fost votate de consilierii PNL şi PSD: preluarea administrării parcurilor Cişmigiu şi Herăstrău pentru a putea fi restaurate; reluarea în administrare a bulevardului Ion Mihalache şi a Căii Griviţei, în vederea reabilitării şi modernizării, esenţiale în proiectul de modernizare a mai multor pieţe din zonă.

Prefectul Capitalei vrea vaccinarea personalului sanitar

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele