Clubul francez Dijon FCO a oficializat transferul tânărului jucător român Alex Dobre

0

Clubul francez de fotbal Dijon FCO a oficializat transferul tânărului jucător român Alex Dobre, legitimat la Bournemouth. Dobre a semnat pe o perioadă de patru ani cu gruparea din Ligue 1, a anunţat echipa pe site-ul său oficial.

 

Mijlocaşul ofensiv român de 21 de ani (1,78 m) s-a născut la Bucureşti şi a fost adus de Bournemouth în 2016, împrumutându-l ulterior la Bury, Rochdale, Yeovil Town şi Wigan. Alex Dobre a adunat 21 de meciuri în League Two (liga a patra), 15 în League One (liga a treia), unul în Championship (liga a doua) şi 2 în Cupa Angliei.

Clotilde Armand publică lista beizadelelor: copiii liderilor PSD, angajați pe bani grei la stat

”DFCO este un club care dă şansă tinerilor jucători să progreseze. Le mulţumesc conducătorilor că m-au urmărit şi că mi-au arătat că mă doresc mult. Va fi o şansă bună pentru mine să demonstrez de ce sunt capabil. Sper că suporterii vor aprecia calităţile mele, viteza şi tehnica, iar astfel voi câştiga încrederea şi dragostea lor”, a declarat internaţionalul de tineret.

”Alex poate evolua pe toate posturile în ofensivă. E un jucător foarte generos cu efortul, care ne va aduce viteză şi forţă. Are o mare încredere în el şi, pe teren, nu renunţă niciodată. Combativitatea sa ne va ajuta mult”, a afirmat, la rândul său, directorul sportiv Peguy Luyindula.

Australian Open, șapte românce sunt în calificări

Dobre va fi a doilea fotbalist român din Ligue 1 după portarul Ciprian Tătăruşanu, de la Olympique Lyon.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele