Cod galben de ninsori şi viscol

0

Meteorologii au emis Cod galben de ninsori temporar viscolite, până în noaptea de joi spre vineri, în judeţele Satu Mare, Sălaj, Maramureş, Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Mureş, în timp ce în zona de munte, la altitudini mai mari de 1.600 de metri, viscolul va persista până sâmbătă, cu vizibilitate redusă şi zăpadă troienită.

 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de viscol, valabilă de joi, de la ora 12.00, până sâmbătă, la ora 10.00.

„În intervalul menţionat, la munte, în special la altitudini de peste 1.600 m, vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor depăşi 80…100 km/h, va fi viscol, vizibilitatea redusă şi zăpada troienită”, au transmis meteorologii.

De joi, de la ora 12.00, până vineri, la ora 2.00, va fi Cod galben de ninsori viscolite în judeţele Satu Mare, Sălaj, Maramureş, Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Mureş.

„În intervalul menţionat, în judeţele Satu Mare, Sălaj, Maramureş, Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Mureş, vântul va prezenta intensificări, cu viteze de 55…65 km/h, temporar viscolind ninsoarea”, a arătat ANM.

Mașinile electrice și Dacia, avans major în vânzări pe piața europeană

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele