Cod galben de viscol la munte

0

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de viscol pentru zona montană înaltă şi pentru 12 judeţe, valabilă până joi seară.

Rafalele vor depăşi, la munte, 120 de kilometri la oră. Şi judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Gorj şi Vâlcea vor fi, miercuri, sub cod galben de vât puternic.

Potrivit ANM, de miercuri, de la ora 6.00, până joi, la ora 20.00, în zona montană înaltă, vântul va avea intensificări cu rafale de peste 90…100 km/h.

”Cu precădere în Carpaţii Meridionali, mai ales în noaptea de miercuri spre joi (6/7 mai) şi pe parcursul zilei de joi (07 mai), va sufla tare, cu viteze de peste 110…120 km/h. Temporar, la altitudini de peste 1700 m, se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi local va fi viscol, iar vizibilitatea va scădea semnificativ”, a transmis ANM.

De miercuri de la ora 12.00, până joi la ora 20.00, este cod galben de vând şi în judeţele Satu Mare, Sălaj, Maramureş, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Hunedoara, Braşov, Alba şi Sibiu.

Citește și: Biserica Ortodoxa Română spune că normalizarea vieţii sociale însemnă întoarcerea oamenilor în biserici

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele