Codrin Ștefănescu despre Corina Crețu: “Nu reprezintă în momentul de față interesul României. Nu mai e pro PSD, e pro Bruxelles!”

0

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a lansat un atac extrem de dur la adresa comisarului european, Corina Crețu. El susține că, în acest moment, Corina Crețu este dirijată de grupuri de interese de la Bruxelles și nu mai lucrează în interesul României.

”Nu am mai spus niciodată aceste lucruri și nu reprezintă poziția oficială a PSD. Corina Crețu nu mai este pro-PSD, este mai mult pro-Bruxelles. Corina Crețu nu reprezintă, în momentul de față, interesul României de a construi spitale regionale la costuri de 10 ori mai mici. Ea reprezintă interesele unor cercuri de interese de la Bruxelles.

Sigur că nu le convine: în momentul în care o țară a UE găsește o soluție fără a le plăti lor studiile de fezabilitate, comisioanele și tot ce mai trebuie, sigur că toți iau foc. Noi vom lucra cu parteneri privați și vom construi în beneficiul României și românilor.

Îi spun acum în direct: Corina, nu ești mulțumită? Te mai duci o dată la Guvern și discuți! Acolo sunt specialiști care lucrează în interesul României și pentru români.

Noi i-am spus: Corina, ești româncă la Bruxelles! Ajută-ne cu asta!”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Citește și Augustin Zegrean:Ministrul Justiției nu are ce să caute în numirea și denumirea procurorilor șefi

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele