Codrin Ștefănescu, după stenogramele în care Adrian Țuțuianu îl înjură: ”Credeți că m-a înjurat vreodată, așa, bărbătește în față?

0

Adrian Țuțuianu le-a spus unor aleși din PSD, într-o ședință la Găești, cum l-a înjurat pe Codrin Ștefănescu în sediul central al partidului ”de s-au spart geamurile”. Vicepreședintele social-democrat a fost înregistrat, iar capturile audio au fost prezentate, joi seara, la România TV. Codrin Ștefănescu a replicat rapid.

”Credeți că m-a înjurat vreodată, așa, bărbătește în față? Mă miră, de ceva timp, domnul Țuțuianu. Domnul Țuțuianu vede numai conspirații, el fiind un conspirator alături de doamna primar general. E prima oară în istoria partidului când un coleg înjură, pe rând, toți colegii din conducere. Va avea multe explicații de dat. Eu nu aș putea să stau la masă, în continuare, cu el, în aceste condiții. Vrea să se laude cât de puternic este. PSD l-a făcut de toate, ministru, vicepreședinte al Senatului. Poate vrea mai mult, să fie președintele Senatului, președintele României, al Consiliului European.”, a spus Codrin Ștefănescu la România TV.

Citește și Dragnea l-a întrebat pe Iohannis de ce nu a luat poziție în cazul SIPA! Dosarul SIPA a fost clasat de DIICOT pe motiv că ”fapta nu există

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele