Colibița Bike Fest – cu bicla la munte, la mare și muzică tare

0

Dacă nu ai ajuns la festivalurile în trend nu ai pierdut nimic, îți propunem ceva cu totul diferit. Un vibe la înălțime, muzică și sport cât te ține. Totul într-o antiteză a naturii – aer curat de munte și marea la picioare.

E mai aproape decât crezi: Colibiţa, o mică localitate din Bistriţa-Năsăud.

Festivalul de ciclism Colibița Bike Fest are loc în weekendul 10-12 august. Aflat la a noua ediție, festivalul se bucură de un real succes. Timp de trei zile, tinerii veniți din toate colțurile României, se bucură de muzică, sport și aer curat.

Anul trecut, nu mai puțin de 200 de concurenți au demonstrat că sunt campionii sportului pe două roți. Pe durata celor 3 zile vor fi organizate concursuri la discipline precum Dirt Jump, XC Maraton, Trial, Dual, Street Style.

Pe lângă sport, tinerii se pot bucura și de concertele care vor completa cele trei zile de concurs. Sâmbătă, RECO SLEEPY KOKE și MADNESS vor defini vibe-ul zilei, iar duminică, zona va fi dominată de ritmurile lui NATTY NED SELEKTA, BVS și DEX.

Citește și Destinaţie de weekend: Turul Ciclist al Sibiului

La eveniment sunt așteptate peste 2000 de persoane, care își pot petrece nopțile GRATUIT în zona de camping sau în cabane și pensiuni de pe marginea lacului – asta dacă nu vă surâde pădurea din împrejmuiri.

Fie că veniți direct pe bicicletă sau cu gașca într-o mașină, trebuie să ştiţi că accesul se face în parte pe Drumul Naţional 17, iar mai apoi, din Prundu Bârgăului se optează pentru drumul judeţean 173 A, care vă poartă până la locul faptei.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele