Conacul lui Dragnea din Alexandria a dispărut din declarațiile de avere ale liderului PSD

0

Conacul liderului PSD Liviu Dragnea, din Alexandria, a dispărut subit din declarația de avere. Asta susțin jurnaliștii Realitatea TV, care au analizat declarațiile de avere depuse de șeful Camerei Deputaților în ultimii ani.

“În cursul anului 2015, în declarația de avere a baronului de Teleorman apăreau trei imobile: un apartament în Turnu Măgurele, achiziționat în 1997, o parte din Hotelul Turris din Turnu Măgurele, specificând că de când e Bombonica acționar majoritar, el a restituit proprietatea și conacul de la Alexandria, despre care specifică numai câteva elemente reale: că e casă locuit, dobândită în 2004.

În declarația de avere din 2016, însă, conacul nu mai apare în lista proprietăților lui Liviu Dragnea. De vină pentru pierderea conacului și altor proprietăți, ca de pildă terenul din Bușteni, pare a fi divorțul de Bombonica. În mod ciudat, în urma divorțului, Dragnea a rămas din 2016 proprietarul modest al unui apartament în Turnu Măgurele și a unui spațiu comercial, amplasat tot în Turnu Măgurele, conform actului de partaj din 28.06.2015. Cu acest prilej, Dragnea a pierdut și un Land Rover, în declarația de avere pe 2016 el rămânând doar proprietarul unui Skoda Superb, dobândit prin cumpărare în 2006, conform Realitatea TV.

Citeste si Marca PSD: Vâlcov spune că el și cu Dragnea sunt vânați de “statul paralel” pentru că au vrut să apere țara de FMI

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele