Conor McGregor – Floyd Mayweather, meci cu burse totale de 175.000.000 dolari

0

Meciul secolului pentru sporturile de contact, dintre luptătorul de arte marțiale mixte Conor McGregor și boxerul american Floyd Mayweather este 50% realizat  după ce irlandezul și-a pus semnătura pe contractul privind organizarea acestei confruntări.

Anunțul a fost făcut de președintele UFC, Dana White: „Cu McGregor s-a rezolvat. Încep să lucrez acum la partea cu Mayweather. Dacă se va ajunge la un acord și cu el, lupta va putea avea loc”. Pugilistul american a anunțat că nu va urca din nou în ring pentru mai puțin de 100 milioane dolari. Irlandezul ar urma să primească 75 milioane dolari.

Pacquiao trebuie să mai aștepte

La începutul acestui an, celebrul pugilist filipinez Manny Pacquiao, campionul mondial la categoria welter, versiunea WBO, a anunţat că intenţionează să-l înfrunte  pe starul artelor marțiale mixte (MMA), irlandezul Conor McGregor. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al pugilistului: „Dacă McGregor acceptă să boxeze, de ce nu? Însă nu MMA, pentru că acest sport este foarte diferit de box. Meciul se poate desfășura la categoria welter”.

Pacquiao încearcă de foarte mult timp să-l convingă pe Floyd Mayweather să renunțe la retragere și să urce din nou în ring pentru a-i acorda revanșa după meciul din mai 2015, câștigat de american.

 

sursa foto: thesun.co.uk

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele