Consiliera lui Oprea, la spitalul Filantropia cu voia Primăriei București

0

Alexandrei Dobre, fostă consileră a lui Gabriel Oprea, a fot numită de Primăria București ca reprezentant în Consiliul de Administrație al Spitalului Filantropia.

Chestionați în legătură cu această numire, cei din subordinea Gabrielei Firea au spus că s-a ținut cont de experiența managerială a domnișoarei Dobre, într-un comunicat de presă.

Fosta consilieră a lui Gabriel Oprea ocupă patru funcții publice diferite în instituții din subordinea Primăriei Capitalei sau a Consiliului General, inclusiv în spitale, deși nu are nicio experiență în domeniul sănătății. „(…) În ceea ce privește propunerea doamnei Alexandra Dobre ca reprezentant în Consiliul de Administrație, menționăm că s-a avut în vedere experiența managerială a acesteia”, se arată în comunicatul emis de oamenii primarului Firea.

Primăria ne anunță că domnișoara Dobre nu ia bani pentru munca prestată

PMB mai spune că Alexandra Dobre a renunțat în scris la plata pentru activitatea din consiliile de administrație din care face parte. Este vorba, spune primăria, de 1% din indemnizația managerului spitalului, adică între 80 și 150 de lei.

Citește și Mitingcujapca: La primăria din Videle: Suntem amenințați si obligați să participăm la miting

Municipalitatea subliniază că primarul general nu poate, potrivit legii, să numească președintele unui Consiliu de Administrație în cadrul spitalelor pe care le are în administrare, ci poate doar să-și trimită un reprezentant.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele