Consiliul Economic și Social are un buget generos pentru 2019. Ce va face CES cu banii de la stat

0

Comisiile de specialitate reunite ale Parlamentului au avizat pozitiv, luni, proiectul de buget pe anul 2019 al Consiliului Economic şi Social – instituția fundamentală în care se desfășoară dialogul la vârf între sindicate, patronate și organizațiile nonguvernamentale (ONG).

Membrii comisiilor parlamentare de specialitate au aprobat proiectul de buget al CES cu 16 voturi „pentru”, 5 voturi „împotrivă” şi o abţinere, notează www.agerpres.ro.

CES – Consiliul Economic și Social – are prevăzute în proiect credite bugetare de 29,6 milioane de lei, în creştere cu 338,94% faţă de execuţia din 2018.

Pentru cheltuieli de personal, CES are prevăzute 7,955 milioane de lei (plus de 48,86%), iar pentru cheltuieli cu bunuri şi servicii – 1,9 milioane de lei (plus de 53,75%).

DOCUMENT
– Proiectul de buget al CES pe anul 2019 poate fi descărcat de AICI

Despre Consiliul Economic și Social
Consiliul Economic şi Social – finanţat integral de la bugetul de stat – este o instituţie publică de interes naţional, autonomă, constituită în scopul realizării dialogului tripartit la nivel naţional dintre organizaţiile patronale, organizaţiile sindicale şi reprezentanţi ai societăţii civile organizate.

 

Sursa: Revista Patronatelor

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele