Consulatul General al României la Barcelona face demersuri pentru a afla dacă printre victimele accidentului feroviar sunt români

0
- Reclama -

Consulatul General al României la Barcelona are în atenţie accidentul feroviar produs vineri şi a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare privind existenţa unor cetăţeni români printre victime.

Până în acest moment, la nivelul oficiului consular nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă consulară, se arată în răspunsul MAE la solicitarea News.ro.

Consulatul General al României la Barcelona monitorizează cazul şi este în contact cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări.

Cel puţin 48 de persoane au fost rănite vineri dimineaţă într-o gară din centrul Barcelonei, au anunţat autorităţile citate de BBC News.

“Este un tren regional care venea din localitatea Sant Vicenç de Calders. Nu sunt morţi, ”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Protecţiei Civile.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele