Contra pleacă dezamăgit de la Dinamo

0

Antrenorul Cosmin Contra s-a despărţit FC Dinamo.

 

“Plec cu sentimentul că puteam să fac mai mult la Dinamo pe temă sportivă, dar asta e. Cei din conducere nu au mai dat niciun semn. Nu e treaba mea, e treaba celor care conduc clubul în momentul de faţă. Eu am încercat să îmi fac treaba cât mai bine. Fiecare persoană are o limită. Iar eu am ajuns peste limita mea”, a spus Contra.

“Nu regret că am venit la Dinamo. Am plecat în fotbalul mare de la Dinamo, am venit acum trei ani, am fost aproape să iau titlul, dar am câştigat Cupa Ligii. E un club care merita acest efort al meu. Acum vreau să mă liniştesc. Nu aş mai reveni la Dinamo… Nu mai revin în România. Suporterii trebuie să înţeleagă că sunt anumite lucruri şi sănătatea, care sunt mai presus de orice. Îmi pare rău că nu putut să fac mai mult. Sigur mâine băieţii vor câştiga (n.r. – partida cu FC Argeş) şi vor continua seria asta bună începută. Mâine Jerry (n.r. – secundul său Ionel Gane) va sta pe bancă”, a adăugat tehnicianul.

Clubul Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, existând restanţe la plata salariilor jucătorilor, antrenorilor şi celorlalţi angajaţi pe mai multe luni.

Descinderi DNA în legătură cu achiziții de aparatură medicală la spitale COVID-19

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele