Coordonatorul fakenews-ului cu Simona Halep părăsește țara și cere azil politic din cauza statului paralel

0

George Harabagiu, cel dat afară de Liviu Dragnea din funcția de coordonator online al PSD după fakenews-ul cu huiduirea Simonei Halep, spune într-un mesaj pe Facebook că îi este „frică de România lui Iohannis” și de „statul paralel”. Asta este cauza pentru care a decis să solicite Ambasadei Israelului în România azil politic.

Harabagiu a fost cel indicat drept autorul operațiunii de răspândire, în rândul organizațiilor PSD, a știrii false conform căreia Simona Halep a cea fost huiduită Arena Națională, și nu Gabriela Firea.

Mesajul postat duminică pe Facebook de George Harabagiu, ce are atribuită ca stare „feeling tired” (se simte obosit – n.r.):

Mi – e frica de Romania lui Iohannis ❗❗❗Mi- e frica de un Președinte ( care a folosit Statul Paralel – ca sa scape de dosarele penale care il vizau ) ! Mi- e frica de reprezentanți ai justiției romanești care l- au condamnat pe Dragnea , luind in deridere deciziile CCR ! Mi- e greata de disperarea si abnegația scelerata a lui Gușă , Ponta , Rareș Bogdan – care m- au “ executat “ timp de 3 zile ( fara a – mi cere vreun punct de vedere ) ! Mi – e frica pe o tara in care deciziile CCR sunt luate “ la misto “ de șeful statului.. Ei bine , eu am terminat de citit.. legislația internațională ( in ceea ce priveste azilul politic ) Am fost crescut intr- o familie in care se “ contopeau “ princiipiile mistice a doua religii : cea mozaică cu cea ortodoxa ! Respect atmosfera Pastelui Creștin dar si simbolismul Hannuka. Sunt si voi ramine un creștin practicant ! Dar DE FRICA STATULUI PARALEL ( si a celor infiltrați de acesta la cel mai înalt nivel al statului roman ) , am solicitat Ambasadei Israelului in Romania , AZIL POLITIC ! Sunt dispus sa RENUNȚ la cetățenia romană , pentru ca in aceasta tara SECURITATEA face legile ! Si spun toate astea, deși nu imi este ( deloc !!! ) ușor sa recunosc : PREFER SA IMI FIE FRICA , DECIT SA IMI FIE RUSINE ! ( George Harabagiu ) NU RATAȚI POSTAREA DE LUNI , ORELE 14.59 ! NIci nu știți ce pierdeți !

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=853917941621308&set=a.147825768897199.1073741828.100010093304681&type=3

În urmă cu două săptămâni, după ce Gabriela Firea a fost huiduită la ceremonia de pe Arena Națională dedicată Simonei Halep, PSD a încercat să-i „repereze” onoarea primarului general, postând materiale foto și video prin care susținea că Simona a fost cea huiduită. Materialul a fost distribuit pe paginile de Facebook ale mai multor filialelor PSD din țară.

Ca urmare a valului de critici la adresa PSD, Liviu Dragnea a anunțat că l-a dat afară pe coordonatorul online al partidului. Harabagiu a reacționat într-un mesaj trimis pe WhatsApp, afirmând că va respecta „cu sfințenie” decizia lui Dragnea și-i va rămâne loial acestuia.

Citește și Iohannis: PSD a inventat statul paralel ca să motiveze demersurile anti justiție și anti servicii

De Vlad Mitu

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele