Copil jignit de învăţătoarea lui: “eşti gunoi”

0
- Reclama -

O învăţătoare de la Şcoala Gimnazială nr. 4 din Braşov este acuzată de mama unei eleve că i-a jignit copilul.  Femeia a sesizat Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov după ce fiica ei, elevă în clasa a II-a, a înregistrat-o pe învăţătoare în timp ce aceasta îi jignea.

„Ia şi scrie, că te strâng de gât! Ia şi scrie, că te mănânc! Nu face aşa că te duc în grădina zoologică, acolo te duc! Ia şi scrie! Până nu scrii tot pe caiet, nu scrii nimic la tablă! Te mănânc! Te mănânc, nu alta. Ia şi scrie sim-plu! Nu ţi-e ruşine, tâmpitule ce eşti!” (…) Ia vino, mă, încoa’, la mine! Umflatule! Vezi că te-ai şi îngrăşat, tragi un fund după tine! (…)Uită-te, dracului, aici! Unde dracului te uiţi? (…) Taci, măi, din gură! Nu mai sări, măi, cu gura! Pe tine să nu te aud, măi, cum sari tu cu gura aia, măi nesimţitule! Pentru mine eşti gunoi în clasa asta! (…) De ce pleci, mă, la 11? Taci, măăă! Măăă! Băi, eşti numai cu glasul! Vezi că îţi trag una de nu te vezi! Vezi că ai o problemă! O să devii un copil depresiv dacă eşti aşa, numai tu, numai tu, egoist!”, spune învăţătoarea pe înregistrare.

Vezi: O săptămână în plus se școală pentru elevi în anul școlar 2017-2018

Inspectorul şcolar Ariana Bucur susţine că a aflat târziu de aceste înregistrări de la jurnalişti şi nu de la părinţi:

„Sunt foarte mâhnită că a durat atât de mult ca să aflăm despre acest caz. Sunt mâhnită şi pentru că am fost sesizaţi de reprezentanţii mass-media şi nu de către părinţii elevilor. Cert este că astăzi (miercuri – n.r.) la şcoala respectivă a fost trimis un inspector pentru învăţământul primar pentru a verifica cele sesizate cu privire la doamna învăţătoare. Va avea loc şi o şedinţă cu părinţii elevilor. Dacă lucurile se dovedesc a fi adevărate, pentru că doamna învăţătoare beneficiază de prezumpţia de nevinovăţie, comisia de disciplină va propune o sancţiune“, a spus Ariana Bucur, inspector şcolar Braşov.

Mai mult, reprezentanta IŞJ susţine că toţii elevii ar fi fost întrebaţi dacă învăţătoarea se comportă urât cu ei, iar aceştia ar fi negat.

- Reclama -

Învăţătoarea, cu o vechime de 38 de ani în învăţământ, neagă acuzaţiile care i se aduc şi susţine că vocea înregistrată nu-i aparţine.

Sursa: Mediafax

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele