UPDATE: Coronavirus: se tratează simptomatic, dar cu ajutorul medicului. Este util un purificator de aer în casă

3
vaccin
vaccin-antigripal
- Reclama -

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat, la Digi24, că rezistența noului coronavirus, Covid-19, va scădea atunci când temperaturile vor crește la peste 20 de grade. De asemenea, acest virus „se distruge relativ ușor”, cu un dezinfectant banal, a spus medicul.

„Virusul rezistă la o temperatură de 4-8 grade Celsius, este mai sensibil la o temperatură de 20…30 de grade. Dacă temperaturile vor crește, atunci, cu siguranță, răspândirea virusului va scădea” declară Rafila.

Știre inițială

Coronavirus-ul este un virus nou, despre care medicii spun că știu destul de puține lucruri. Este cert însă că se tratează simptomatic. Adică, nu are nici vaccin, nici un tratament dinainte știut.

 

Este extrem de utila purificarea aerului în spații aglomerate închise. Purificatoarele sunt la mare căutare, pe drept cuvânt.

- Reclama -

Dacă se agravează situația, se apelează la Terapie Intensivă. Se recomandă ca cei care au simptome să nu se trateze singuri, să nu ia antibiotice. Nu avem un vaccin pentru el. Când vom avea vaccin, se va putea reduce la maximum răspândirea lui.

Medicii mai supn că acum nu știm dacă coronavirus-ul nu se va schimba ca și comportament și ca impact. Pe parcurs, poate suferi mutații.

Cercetătorii chinezi spun că un vaccin este posibil abia în aprilie, dacă lucrurile merg bine în laborator.

Mutații – ce înseamnă asta pentru oameni

Nu știm dacă, odată formată imunitatea împotriva coronavirus-ului, să nu-l mai luați încă o dată, dat fiind că acesta a suferit mutații genetice.

Fiind un virus nou, sunt multe studii în realizare. Noi știm că se transmite pe calea aerului, dar sunt studii care verifică dacă nu se transmite prin salivă.

Dincolo de mască, ar trebui să ne spălăm mai des pe mâini, să nu punem mana la gură sau pe față după ce am mers cu mijloacele de transport în comun.

Pentru medii aglomerate închise, grădinițe, școli, birouri etc. un extrem de bun mod de neutralizarea a tuturor virusurilor, inclusiv a coronavirus sunt purificatoarele.

Cei de la Sharp, cu tehnologia activă Plasmacluster nu ar trebui să lipsească din sălile de clasă sau din grădinițe, nici din corporații.

Vezi aici: SHARP KC-G50EUH, pentru grădinițe, săli de clasă, birouri de până la 38mp

sau aici: SHARP KC-G40EUW,  ajutorul tău după efortul depus la sală

Vezi ofertele actualizate pe Casoteca.ro.

- Reclamă -

3 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele