Cozmin Guşă: “Dragnea şi Teodorovici lucrează la această lege a insolvenţei, cu obiect strict închiderea şi falimentarea Realitatea TV”

0

Cozmin Gușă spune ca legea insolvenței la care lucrează guvernul ar avea drept scop închiderea Realitatea tv. Confrom analistului politic, legea insolvenței nu are nici o legătura cu insolvența din România, aceasta fiind ilegală, țintind postul de stiri.

“Legat de dezvăluirile pe care le face, legat de felul în care practic lucrăm pentru România, aş vrea să dau o veste neplăcută telespectatorilor Realitatea TV. De vreo două zile mă gândesc dacă să vorbesc sau nu despre ea…Vestea este că domnii Dragnea şi Teodorovici lucrează la această lega a insolvenţei, cu obiect strict închiderea şi falimentarea Realitatea TV. Formatul care a trecut în această dimineaţă de nişte avize ministeriale şi care se aşteaptă să fie aprobat, vizează direct Realitatea TV, nu are treabă cu insolvenţa din România şi dânşi au dorit, prin nişte metode ilegale, printr-o ordonanţă eventual, să vizeze direct Realitatea TV. Nu vreau să se sperie nimeni, noi luptăm în continuare. Dar asta era motivul pentru care Orlando “minte-puţină” se răstise la Tudorel Toader, pentru că ministrul Justiţiei nu voia să semneze acest proiect legat de legea insolveţei pentru că este ilegal şi vizează strict Realitatea TV”, a afirmat Cozmin Guşă.

Acesta a mai spus că Tudorel Toader a fost certat de Dragnea, nu de Teodorovici. “Orlando, săracul, e un băieţaş pe care Dragnea îl prosteşte cum vrea el, el se mai uită în oglindă şi îşi dă părul într-o parte şi execută ceea ce îi spune Daddy ca la carte. Iar acest plan al lui Daddy îl ştiam de multă vreme. Ştiam că Orlando l-a chemat pe şeful de la ANAF să îi spună să facă orice împotriva Realităţii TV”, a afirmat Guşă.

Consultantul politic a precizat că, prin această Ordonanţă, Liviu Dragnea şi dânşi doresc să închidă emisia Realitatea TV. “Nu ştim ce se va întâmpla, noi luptăm cu mijloace legale, însă telespectatorii noştri să se aştepte inclusiv la acest lucru. Practic, este proiect este făcut special pentru a închide Realitatea TV. Ăsta este triunghiul de călăi: Liviu Dragnea, Orlando Teodorovici şi Darius Vâlcov”, a declarat Cozmin Guşă.

Citește și Lista membrilor CEx care au semnat deja scrisoarea anti-Dragnea

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele