Cozmin Gusă îi răsăpunde lui Vâlcov: „Un discurs de infractor. Vâlcov și Dragnea vor Realitatea pentru ei”

0

Consultantul politic Cozmin Gusă reacționează după ce Darius Vâlcov, consilier personal al premierului Viorica Dăncilă, a spus într-o emisiune la România TV, că Realitatea TV are o datorie de 121 de milioane de lei la bugetul de stat. Cozmin Gușă a declarat că Vâlcov a avut un discurs de infractor și că Darius Vâlcov și Liviu Dragnea vor să preia televiziunea. Analistul susține că a încercat să achite datoria trustului de presă, însă reprezentanții statului au refuzat.

„Pentru mine, Darius Vâlcov e o mare mare dezamagire personala, probabil ca e cea mai mare dezamagire politca dintre tinerii pe care i-am ajutat, astea fiind si motivele pentru care nu m-am exprimat, dar acum, cu aceasta tirada rau voitoare, un discurs de infractor, trebuie sa fac niste preciăr: 1. Un prieten foarte bine informa mi-a zis că Darius Vâlcov și Dragnea nu vor să închidă Realitatea, de fapt vor să Realitatea pentru ei și au toate mecanismele la Ministerul Finanțelor ca să facă asta. Noi am propus de mai mule ori să plătim datoria integral, au refuzat, au facut fel de fel de tertipuri, l-au schimbat si pe seful ANAF peste noapte ca sa dea alte indicatii, l-au pus pe Misa sub coordonarea lui Orlando. Daca tot au tablourile impreuna , ca asa le au, cred ca vor sa aiba si o televiziune impreuna. 2 Acele datorii pe care le mentioneaza au fost facute de prietenii lor , de protejatii lor, sunt mitutii lor, Elan Schwartzenberg , Vantu si tot acestia au dus si in insolventa aceasta structura extrem de respectabila astazi numita Realitatea tv si Realitatea Media. Noi am aratat zilele acestea in ce fel au fost mituiti Elan Schwartzenberg sau familia Paunesacu cu bani direct de la stat, adica de la de la Ministerul de Finante pe care il administreaza Darius Valcov. 3 Realitatea beneficiaza de legea insolventei.Sa fiti siguri ca absolut toate lucrurile facute si care sunt monitorizate de judecatorul sindic si de administratorul judiciar sunt in cadrul legii, s-a respectat legea de când am preluat-o noi. 4 Am inteleg ca ne-au facut escroci, m-au facut. Vai de capul lui, saracul , rau a ajuns. De fapt, vai de capul lor. El si cu Dragnea se transforma in niste judecatori ai restului in conditiile un care amândoi sunt condamnati in prima instanta”, a declarat Cozmin Gusa pentru știripesurse.ro.

Citește și Vâlcov, la Ciutacu în emisiune, despre Realitatea TV:Are de dat 121 de milioane de lei, acești escroci vor dispărea

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele