Crește turismul în Delta Dunării

0

Asociaţia Patronatelor din Turism Delta Dunării (APTDD) le recomandă celor care doresc să viziteze vara aceasta rezervaţia să îşi plătească pachetele integral, dacă vor să fie siguri de rezervările făcute, iar reprezentanta unei agenţii de turism din Bucureşti susţine că a vândut toate ofertele pentru minivacanţa de Rusalii.

 

Preşedintele APTDD, Daniel Iluşcă, a declarat luni, pentru Agerpres, că lunile cele mai aglomerate sunt iunie, iulie şi august şi a amintit că anul trecut, în perioadele de vârf, nu se mai găseau locuri nici măcar în casele localnicilor.

“Cred că, din momentul acesta, cei care vor să viziteze Delta Dunării e bine să-şi plătească integral pachetele rezervate, pentru că mă îndoiesc că-şi vor mai găsi locuri. Capacitatea e vândută în mare parte. Mai sunt locuri, dar dacă vor să găsească servicii mai bune, e bine să plătească de pe acum”, a afirmat Iluşcă.

La rândul său, vicepreşedinta Organizaţiei Femeilor Antreprenor a Uniunii Generale a Industriaşilor din România şi reprezentantă a unei agenţii de turism din Bucureşti, Roxana Ilinca, a declarat că pachetele pe care le-a avut pregătite pentru minivacanţa de Rusalii în Delta Dunării s-au epuizat deja.

Pescuitul în Delta Dunării s-a reluat de azi

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele