Cristi Danileț despre Coaliția pentru Familie: “Nu știm cum apără familia altfel decât punând statul să cheltuie aiurea 35 milioane euro”

0

Judecătorul Cristi Danileț susține, referitor la referendumul pentru redefinirea familiei care nu a fost validat, că s-au cheltuit, la inițiativa Coaliției pentru Familie, sume mari de bani, în condițiile în care problemele românilor sunt altele, dând exemplu suma de 20 de milioane de euro necesară pentru construirea unui spital pentru tratarea copiilor bolnavi de cancer.

“Nu știm cum apără CpF familia altfel decât punând statul să cheltuie aiurea 35 mil euro. Nu știm dacă există vreun gay care a rapit vreun copil, după ce s-a încheiat referendumul asta stupid, așa cum am fost amenințați că se va întâmpla.

Dar știm că un băiat de 17 ani din Botoşani s-a spânzurat de dorul părinţilor plecaţi în Germania. Și că presa scrie că o femeie din Timișoara și-a injunghiat soțul pentru că nu a mers la referendum; sunt părinți ai patru copii. Și mai știm că ne chinuim sâ strângem 20 mil euro pentru a ridica un spital de tratat cancerul la copii”, a scris magistratul pe Facebook.

Citește și Iubitul Elenei Udrea:Mă duc zilnic la Elena, ca să iau lapte pentru copil, dar pe ea o văd doar în weekend

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele