Cristiano Ronaldo a semnat contractul care îl face cel mai bine plătit sportiv din istorie

1
- Reclama -

Fotbalistul portughez este oficial jucătorul saudiților de la Al-Nassr, cu un salariu de jumătate de milliard de dolari pentru doi ani și jumătate.

Încă dinaintea eliminării Portugaliei de la Cupa Mondială din Qatar, Ronaldo a fost curtat intens de către arabi, care l-au ademenit cu o sumă astronomică.

După câteva săptămâni de negocieri, cele două părți au ajuns în cele din urmă la un acord, iar lusitanul va deveni cel mai bine plătit sportiv din lume, în toate disciplinele.

Salariul său fix va fi de circa 200 de milioane de euro pe sezon. Tot în timpul Mondialului, Cristiano Ronaldo s-a despărțit de Manchester United, iar apoi nu a primit nicio ofertă concretă din fotbalul european.

CR7 a mai fost dorit în SUA, la echipa lui David Beckham – Inter Miami, dar până la urmă a ales oferta superioară din punct de vedere financiar. Amintim, la 37 de ani, Cristiano Ronaldo este fotbalistul în actvitate cu cele mai multe goluri marcate în carieră: peste 800, la cluburile Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid și Juventus Torino, precum și la naționala Portugaliei. Doar pentru selecționata țării lui a înscris de 118 ori în 196 de meciuri, record absolut în fotbalul mondial.

- Reclama -

 

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele