Cristiano Ronaldo are o statuie suflată cu aur în India

0
Sursa foto: facebook/michaellobo76

Fotbalistului portughez i-a fost dedicată încă o statuie, de data aceasta acoperită cu aur, la circa 9.000 de kilometri distanță de cea de pe insula sa natală – Madeira.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, a fost sculptat acum într-un monument din piatră, suflat în aur, în valoare de aproape 15.000 de euro, în provincia Goa, orașul Calangute.

Statuia a fost ridicată pentru a inspira următoarea generație de fotbaliști, scrie „Times of India”.

Totodată, ministrul indian al Științei și Tehnologiei, Michael Lobo, originar din Goa, a împărtășit instantanee ale statuii pe contul său de Twitter, alături de care a scris: „Din dragoste pentru fotbal și la cererea tinerilor noștri, am ridicat statuia lui Cristiano Ronaldo, în parc pentru a-i inspira pe tinerii noștri să ducă fotbalul la înălțimi mai mari. A fost o onoare să inaugurăm cu această ocazie înfrumusețarea parcului, reamenajarea peisagistică, grădina cu fundație și aleea de promenadă”, a spus oficialul indian.

Întreaga statuie, cu tot cu soclu, are 410 kilograme. Michael Lobo a deplâns starea sportului în țara sa, spunând că prin acest gest încearcă să sensibilizeze guvernul indian să investească mai mult în baze sportive și în formarea de sportivi în toate disciplinele.

Tot el a mai precizat că ridicarea statuii a fost contestată de anumiți politicieini, dar că el consideră că aceștia sunt aceia care nu își doresc ca sportul să se dezvolte în India, având printre alte motivații și astfel de modele ca a lui Cristiano Ronaldo, care să îi inspire pentru a reuși în sport și în viață.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele