CSM București – Ferencvaros Budapesta, duel tare în sferturile Ligii Campionilor

0
- Reclama -

Deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal feminine, CSM București. întâlnește, azi, de la ora 20,00, în Sala Polivalentă din Capitală, formația Ferencvaros Budapesta, într-o partidă contând pentru prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Meciul este așteptat cu mare interes, toate biletele au fost vândute. Chiar dacă pornesc drept favorite, bucureștencele nu își subestimează adversarul.

„Tot sezonul ne-am pregătit pentru aceste două meciuri din sferturi, sunt foarte importante pentru noi. Am emoții de pe acum, deși eu nu am avut niciodată emoții în Liga Campionilor. Dar am încredere în echipă și în antrenor că vom face două meciuri foarte bune cu Ferencvaros. Ele formează o echipă puternică, atuul lor este faptul că joacă de mult timp împreună. Dar în același timp uneori joacă haotic, fac multe greșeli, iar asta poate fi un avantaj pentru noi. Important este ca noi pe teren să dăm absolut totul. Este important să câștigăm ambele meciuri. O diferență de 4-5 goluri după primul meci e bună, dar au fost întoarse rezultate și mai mari, așa că vrem să câștigăm și acolo. Nouă ne convine oricum, important este să ne calificăm în Final Four.”, a spus pivotul Oana Manea.

„Cum să abordeze CSM-ul meciul cu Ferencvaros? Să-l câștige. Mi-ar plăcea să văd o victorie concludentă a CSM-ului, o victorie care să ne dea speranțe pentru calificare, ținând cont că meciul din deplasare va fi foarte dificil. Eu aș fi preferat ca CSM București să joace cu Vardar și nu cu Ferencvaros pentru că am văzut ultimele evoluții ale acestor echipe. Iar mie mi se pare că Ferencvaros joacă un handbal mai bun decât Vardar. Va fi un meci greu cu Ferencvaros, un meci de luptă, dar CSM București are suficientă valoare și putere pentru a înclina balanța în favoarea ei și a trece mai departe. Când valorile sunt sensibil egale, forma bună a unui portar poate să încline balanța, asta e clar. Totdeauna este mai bine să joci al doilea meci acasă, pentru că ai sprijinul publicului. Dar în teren sunt jucătoare cu o experiență enormă, care au mai jucat în săli ostile și nu se lasă intimidate. Focusul va fi numai pe teren. Cred că șansele la calificare sunt 50-50 la sută în momentul de față.”, a declarat președintele FRH, Alexandru Dedu.

Returul este programat în 15 aprilie, la Budapesta.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele