CSM Bucureşti s-a calificat la Turneul Final Four al Ligii Campionilor

0

CSM Bucureşti s-a calificat la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, după ce a eliminat formaţia franceză Metz, după un meci retur catastrofal.

CSM Bucureşti a fost învinsă cu scorul de 27-20 (14-9), dar în tur a câştigat la Bucureşti cu 34-21

Au fost emoții și din cauza faptului că am avut parte de un arbitraj extrem de ostil. A favorizat echipa gazdă din primul moment al meciului. E o înfrângere cu gust plăcut. Mergem în Final Four și asta e cel mai important. Avem foarte multe lucruri de învățat după acest meci. Ne așteptam să avem parte de un public ostil, dar am jucat tot meciul împotriva a 9 jucătoare (n.r. plus arbitrii jocului). S-a văzut că am avut experiență. La pauză am vorbit că trebuie să rămânem calme. Îmi doresc să aduc Liga Campionilor la București. De-aia m-am întors acasă. Particip la Final Four pentru a cincea oară consecutiv. Cred că e cel mai echilibrat Final Four de când se joacă această competiție“, a declarat Cristina Neagu după meci.

Astfel,  CSM Bucureşti este pentru al treilea an consecutiv la Turneul Final Four al Ligii Campionilor. Celelalte trei echipe calificate la Turneul F4 de la Budapesta sunt: Gyor, HC Vardar şi Rostov-Don.

Citeşte şi: SCM Craiova s-a calificat în finala Cupei EHF

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele