Cum a fost surprinsă la sală, Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo

1

Georgina Rodriguez a mers să se antreneze la sală. Cu această ocazie, iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate privirile. Vedeta în vârstă de 28 de ani încearcă să-l convingă pe Ronaldo să se întoarcă în Spania.

Iubitul vedetei ar putea ajunge la Madrid, de altfel acesta este așteptat Atletico. Cu toate acestea, jucătorul de fotbal nu a vrut să facă nicio declarație clară privind alegerile sale profesionale. În tot acest timp iubita fotbalistului se bucură de timpul liber și muncește din greu la fizicul său.

Cu fiecare apariție pe care o are, Georgina Rodriguez este tot mai strălucitoare. În urmă cu mai bin de o săptămnă se poza în rochii elegante, acum apare într-o ținută sport. Sigur, pentru a avea imaginea perfectă diva muncește din greu și petrece nenumărate ore la sala de fitness.

Georgina Rodriguez fotografiată în timp ce pleacă de la sala de sport

Ce a purtat frumoasa Georgina pentru antrenamentul său

Pentru antrenamentul său, Rodriguez a optat să poarte o bustieră neagră și o pereche de colanți cu imprimeu. Diva nu a dat seama fotografilor prezenți. În schimb s-a concentrat la drum și s-a îndreptat direct către mașina sa după terminarea antrenamentelor.

Vedeta a făcut furori în mediul online săptămâna trecută. Ea s-a pozat într-o ținută în valoare de două milioane de dolari. Nimic nu pare că e prea scump pentru iubita lui Ronaldo.

Diva se bucură de toată aprecierea în mediul online. Fanii o felicită pentru fiecare postare și o încurajează să fie ea însăți. Georgina este în general un exemplu de eleganță. Este o femeie cu bun gust care are apariții strălucitoare de fiecare dată.

Chiar și atunci când merge la sala de fitness are grijă să aleagă ținute decente, dar care să-i avantajeze silueta de invidiat.

Georgina și Cristiano s-au întors recent din vacanță

Georgina Rodriguez, la plajă, într-un costum de baie din două piese

După o vacanță binemeritată, Georgina Rodriguez a mers la sală. Vedeta îi dorește să-și mențină silueta de invidiat așa cu nu stă departe de antrenamentele zilnice. Sportul este o parte importantă din viața sa. Modelul și iubitul ei s-au întors recent dintr-o vacanță de vis.

Aceștia s-au distrat pentru mai multe zile pe un iaht de lux. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre. De data aceasta au ales să meargă în vacanță singuri și să petreacă puțin timp doar ei doi.

Ronaldo este destul de stresat de grijile legate de cariera sa. Sportivul a anunțat recent că se retrage din Manchester United. Georgina încearcă să-i fie alături. Cei doi au trecut deja prin momente dificile după ce unul din copii lor s-a stins din viață la naștere.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce se sărută pe terenul de fotbal cu mulți ani înaninte ca aceasta să anunțe că unul din gemeni săi s-a stins din viață

Georgina și Ronaldo se bucură totuși de fiica lor, Esmeralda, care a supraviețuit nașterii. Amândoi primesc deseori mesaje de încurajare și încearcă să treacă peste clipele dificile.

Se pare că Ronaldo și Georgina fac pași mărunți și încearcă să se întoarcă la viața lor obișnuită. Vacanța din Ibiza i-a ajuta pe cei doi parteneri să mai uite de griji. Timpul petrecut împreună i-a ajutat să se reconecteze unul cu celălalt.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele