Curse cu repetiție în F 1

0
Sebastian Vettel

Guvernul britanic şi-a dat acordul pentru organizarea a două curse de Formula 1, în această vară, pe circuitul de la Silverstone.

Surse din cadrul Formula 1 au precizat că persoanele implicate în evenimente sportive de înalt nivel, care sosesc din străinătate, vor fi exceptatea de la obligativitatea de a se autoizola timp de 14 zile.

„Salutăm eforturile guvernului de a asigura ca sportul de elită să poată continua să funcţioneze şi sprijinul acestuia pentru revenirea noastră la curse. Vom menţine un dialog strâns cu reprezentanţii guvernului în următoarele săptămâni, în timp ce ne pregătim să începem sezonul în prima săptămână a lunii iulie”, a declarat un purtător de cuvânt al F1.

Motorsport.com a publicat, de curând, un calendar provizoriu al curselor europene din această vară, care ar urma să cuprindă câte două grand prix-uri în Austria, la Spielberg, şi în Marea Britanie, la Silverstone.

Citește și: Penibil, liberalii consideră că se face din ”țânțar armăsar” pentru că Orban încalcă în mod constant regulile

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele