Cursuri suspendate în mai multe județe

0

Cursurile sunt suspendate integral, joi, în unităţile de învăţământ din judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa, Tulcea şi Vrancea, în contextul avertizărilor Cod roşu şi Cod portocaliu de vânt puternic, viscol şi vizibilitate redusă. Parţial, sunt suspendate cursurile în unităţi şcolare din alte 12 judeţe.

 

Potrivit situaţiei furnizate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC), cursurile sunt suspendate integral, joi, în judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa, Tulcea şi Vrancea.

Decizia a fost luată de inspectoratele şcolare, în urma întrunirii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, din cauza condiţiile meteo nefavorabile – intensificări puternice ale vântului, viscol, vizibilitate redusă semnificativ, fiind emise Cod roşu şi Cod portocaliu.Tot din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în alte 12 judeţe cursurile sunt suspendate parţial.

Nu se ţin cursuri în 47 de unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa, o unitate de învăţământ din judeţul Braşov, patru din Prahova, cinci din Harghita, 14 din Galaţi, 23 din Teleorman, două din Dâmboviţa, 21 din Giurgiu, una din Vaslui, 33 din Argeş, una din Covasna şi şapte din Timiş.

Citește și: Epidemia de gripă în România a fost declarată oficial de Ministerul Sănătății

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele