Dacia merge la Paris cu un ”hybrid 140” și cu conceptul Manifesto

1
dacia jogger
Dacia Jogger

Dacia a anunțat modelele cu care se va prezenta la Salonul Auto de la Paris, printre ele se află și o motorizare numită generic ”hybrid 140”. Aceasta se va regăsi în gama Dacia pe modelul Jogger.

 

Deschiderea comenzilor pentru acest sistem de propulsie „va avea loc la începutul anului 2023, primele livrări urmând să aibă loc în primăvara anului viitor”.

Tot o noutate absolută este și seria limitată ”Mat Edition” dedicată clienților modelului Duster. Aceasta va fi disponibilă într-o singură configurație, cu o nuanță de caroserie exclusivă și beneficiind de echiparea de vârf din punct de vedere mecanic a mărcii Dacia – motorul TCe 150 cuplat cu cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC.

Vezi și Dacia Logan MCV Stepway în weekend cu Bella

„Design-ul distinctiv al versiunii Duster «Mat Edition» va sublinia o dată în plus atractivitatea mărcii. Comenzile pentru noua serie limitată vor fi deschise înainte de sfârșitul acestui an”, menționează cei de la Dacia.

Tot la standul Dacia de la Paris va fi prezent și conceptul Manifesto.

Dacia Manifesto
Dacia Manifesto

Acesta nu anunță un viitor model de serie, ci exprimă viziunea Dacia cu privire la un vehicul esențial, cool, robust, accesibil și performant din punct de vedere ecologic.

Manifesto este un laborator pentru testarea celor mai avansate inovații, dintre care unele se vor putea concretiza în viitor pe modele de serie.

Vezi și Pe ce loc se clasează Dacia în topul celor mai de încredere mărci auto

Dacia a deschis un nou capitol în istoria sa odată cu adoptarea unei noi identități de marcă. Astfel, un nou logo și-a făcut apariția simultan pe toată gama de modele (Spring, Sandero, Logan, Duster și Jogger), iar noile elemente vizuale și noile culori au devenit o parte integrantă a imaginii showroom-urilor mărcii.

La Salonul Auto de la Paris publicul larg va avea pentru prima dată ocazia de a descoperi aceste schimbări pe modelele Dacia, ilustrate în special de noua emblemă, Dacia Link, alcătuită din literele D și C unite asemenea zalelor unui lanț, ca simbol de robustețe și simplitate.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele