Dan: bucureștenii vor avea iarna aceasta mai multe beculețe decât și-ar fi dorit

0

Nicușor Dan a declarat că bucureștenii vor avea iarna aceasta ”mai multe beculețe decât și-ar fi dorit” pentru că administrația locală a încheiat un contract pentru trei ani.

 

Contractul va expira abia odată cu sărbătorile din 2020.

„O să avem luminițe, chiar mai multe decât mi-aș fi dorit (…) Contractul acesta pentru luminițe a fost semnat acum trei ani pentru trei ierni. El se va încheia la sfârșitul acestei ierni și el a fost executat pentru această iarnă, în proporție de 90%, de către firma prestatoare către Compania Municipală de Iluminat.

Deoarece CGMB nu s-a putut constitui, acest contract a mers mai departe.

Asta e pe scurt situația luminilor din București (…) Contractul e în jur de nouă milioane de lei. Nu știu dacă o să vedem și recepția lor, dar contractul e de nouă milioane de lei”, a declarat Primarul General.

Decembrie 2020, o iarna fără târguri de Crăciun

Primarul Capitalei a declarat că nu va exista un târg de Crăciun din cauza pandemiei de coronavirus, dar că dacă situația sanitară ar fi permis, atunci acesta ar fi fost organizat de entități private, astfel încât municipalitatea să nu suporte nicio cheltuială. Nicușor Dan a mai declarat că unul dintre raporturile Curții de Conturi arată că, înainte de înființarea companiilor municipale, Primăria București ”câștiga mult mai mult decât câștigă acum prin compania municipală” din taxa de parcare pe domeniul public:

”Practic, nu mai câștigă nimic din această sursă de venit care există peste tot în lume – taxa de parcare pe domeniul public”, a mai declarat Nicușor Dan.

Vezi și /Casoteca.ro – magazin

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele