Dan Pavel, veste importantă pentru concurenții de la Survivor România! Momentul mult așteptat a sosit

0
Survivor România

Dan Pavel a venit cu o veste importantă pentru Războinicii și Faimoșii de la Survivor România imediat după ce jocul de recompensă. Recompensa a fost câștigată duminică seara de către Faimoși care s-au bucurat de o seară specială în Punta Cana. Au mâncat cele mai delicioase preparate și s-au distrat pe cinste într-un club.

Însă surpriza inedită a serii a venit abia după ce s-au întors din excursia lor.

Faimoșii și Războinicii au aflat că săptămâna aceasta niciun concurent nu va pleca acasă și, în plus, nici nu vor mai merge în exil. Ba mai mult decât atât, a sosit și momentul unificării celor două echipe.

Momentul unificării la Survivor România a sosit! Cine sunt concurenții care au intrat în cursa pentru marele premiu?!

„În această seară am câteva vești pentru voi. A venit momentul să dezvălui de ce ne-am adunat în această seară în acest consiliu. În această seară, în ceea ce privește Exilul, nu va fi nimeni trimis! În această săptămână, nu vom avea eliminare. Acest lucru se întâmplă cu un motiv. Pentru că acum și aici începe săptămâna de unificare. Ați ajuns în această etapă superioară a competiției și vă felicit. Aș vrea să vă dau câteva detalii despre această poveste a unificării. Cel mai important de știut este faptul că veți concura ca și până acum, pe triburi, însă spațiul locativ va fi comun”, a declarat Dan Pavel.


Dan Pavel i-a anunțat pe concurenții celor două echipe că vor reveni la obiceiurile mult iubite de acasă.

„În ziua de unificare, pentru câteva momente, veți reveni la normalitatea cu care erați obișnuiți acasă. Asta înseamnă că veți face duș, vă veți spăla pe dinți și toată igiena personală de care aveți nevoie. Vă veți îmbrăca în haine curate.

Fetele se vor putea machia și își vor putea face părul. Și băieții se vor putea aranja, să își facă barba. Veți mânca stând la aceeași masă. Ziua unificării se încheie epic cu o petrecere”, a anunțat prezentatorul emisiunii.

Concurenții au început să plângă de bucurie. De la Războinici au reușit să ajungă în această etapă zece concurenți, în timp ce de la Faimoși au intrat în săptămâna unificării Elena Chiriac, CRBL, Laura Giurcanu, TJ Milesc, Mari Fica și Marian Drăgulescu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele